Windenergie  

Gaat het ons voor de wind, dan gaat het u ook voor de wind!

Ypelshof Projectontwikkeling B.V. is een Noord-Hollandse projectontwikkelaar, welke duurzaamheid hoog in haar vaandel heeft staan. Niet alleen bouwen wij duurzaam en energiezuinig, maar ook de opwekking pakken wij duurzaam aan. Ons motto is: Gaat het ons voor de wind, dan gaat het u ook voor de wind! Kort gezegd, samen werken aan Duurzame Energie en een Duurzame Financiële toekomst.

Door onze ervaring in de gehele cyclus van grondverwerving, planontwikkeling, functioneel ontwerp, planologische procedures, financiering, de bouw en het beheer van projecten zijn wij een uitstekende partner om uw windturbinepark samen met ons uit te werken.

Zo onderzoeken wij streekplannen, overleggen wij met gemeenten, maken wij haalbaarheidsstudies, organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten voor omwonenden en andere belanghebbenden.

Wij bieden onze diensten aan op basis van no cure no pay, bij gebleken geschiktheid van de locatie zullen wij de planologische procedure doorlopen.

Grondeigenaren kunnen met ons een samenwerking aangaan, waarbij zij wel de lusten maar niet de lasten van windenergie kunnen proeven. Graag bespreken wij de mogelijkheden in een persoonlijk overleg.

Onze medewerkers hebben een brede achtergrond bij ingenieursbureaus, civiel technische aannemers en financiële instellingen.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw situatie bij u thuis te bespreken!

Ypelshof Projectontwikkeling B.V.
Kerkhofsteeg 1
1777 CC Hippolytushoef
The Netherlands

T +31(0)227 593621
F +31(0)227 593741
M +31(0)6 5111 0067
info@ypelshof.nl

 

 

 

 

designed by LowSea Computers